Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.06.2013 15:05

MANİSA Belediyesi Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Nisan ayında başlattıkları ‘Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım’ projesi kapsamında büyük başarı elde etti. Kapakların geri dönüşümü ile bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edecek olan öğrenci ve öğretmenler, herkesi projeye destek vermeye çağırdı.

MANİSA Belediyesi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (MABEM), maddi-manevi olarak engelli vatandaşların yanında olmak ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla Kapakları Toplayalım Engelleri Aşalım Projesi başlattı. MABEM’de eğitim gören öğrenci ve öğretmenler tarafından Nisan ayından bu yana devam eden proje kapsamında yaklaşık yüz kilogram plastik kapak toplandı. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da MABEM’i ziyaret ederek, proje hakkında bilgi aldı. Toplanan kapakların MABEM’in sosyal sorumluluk başarısı olduğunu söyleyen Ustamehmetoğlu, projenin devamı noktasında ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, “Öğrencilerimizin bu başarısı gerçekten takdire şayandır. Geleceğimizi şekillendiren bu gençlerimizin hem çevrenin korunmasına öncülük etmeleri hem de engelli vatandaşlarımıza destek olmaya çalışmaları gurur kaynağımız oldu. Manisa Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de onlara vermeye hazırız. Yüzlerce gencimizi hayata hazırladığımız MABEM’in hem eğitim anlamında hem de sosyal yardımlaşma ve çevre bilinci konularında başarı sağlamalarından dolayı mutluyuz.” dedi.

Projeye Destek Büyüdü

Projeye öğretmen Merve Pınar organizatörlüğünde Alaşehir Dağhacı Yusuf İlkokulu’ndan destek geldiğini belirten MABEM Müdürü Abdulkadir Çam, kapak toplama çalışmalarına yönelik şöyle konuştu, “Nisan ayında başladığımız projemizi başarıya ulaştırdığımıza inanıyoruz. Kısa bir süre içerisinde yaklaşık yüz kilograma yakın kapak toplandı. Değerli emekli beden eğitimi öğretmeni Tahir Hamdi Oral’ın desteği ve yol göstericiliğiyle elimizden geldiğince herkesi projemize ortak ettik. Öğrencilerimiz kapakları topladıkları yerlerde projelerinin çevrenin korunmasına yönelik bilinç oluşturmak ve engelli bir vatandaşın ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeyi temin etmek olduğunu söylediler. Bunun yanı sıra öğretmenlerimiz Cemil Vurucu, Serhat Karagözler, Sedat Eroğlu’nun projedeki katkıları yadsınamaz. Hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimizle gurur duyduğumuz bir projeye imza attığımıza inanıyoruz.” Öğrenciler de projenin devam edeceğini, hedeflerinin plastik kapak gibi atıkların geri dönüşümünün sağlanabildiği bilincini sürdürmek ve engelli vatandaşların yanlarında olmaya devam etmek olduğunu belirttiler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu