Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2013 16:27

MANİSA Belediyesi, Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (TUSELOG) kapsamında Belediye Hizmetlerinde Kalite ve Verimlilik Projesi’ni başlattı. Proje ortakları Çorum, Şişli ve Tarsus, İsveç Huddinge Belediyesi ile Manisa Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye'den 19, İsveç'ten 5 kentin dahil olduğu Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (TUSELOG) kapsamında işbirliği projelerine yönelik açılış toplantısı düzenlendi. Türkiye Belediyeler Birliği, İsveç Bölgeler ve Yerel Yönetimler Birliği ortaklığında İsveç Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen TUSELOG programıyla 19 Türk ve 5 İsveç belediyesi 24 ay sürecek işbirliği projelerine yönelik işbirliğine imza attı. TUSELOG programının İzmir Hilton Oteli’nde yapılan açılış toplantısında Manisa Belediyesi’ni Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Mümin Deniz temsil etti. Manisa Belediyesi Kültür Müdürlüğü AB Projeleri ve Dış İlişkiler Birimi çalışanları Bahar Şahin ile Doğal Uğurlu da toplantıda yer aldı.

Belediye Hizmetlerinde Kalite ve Verimlilik

TUSELOG temaslarına yönelik bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi’nin 2012 yılı Haziran ayında Ankara’da düzenlenen Eşleştirme Konferansı ile başlatılan programa katıldığını belirterek şunları söyledi, “Program çerçevesinde İsveç’te çalışma ziyaretlerine ve İstanbul’da düzenlenen Ortaklık Çalıştayı’nda Manisa Belediyesi olarak yer aldık. Eşleştirme toplantısının ardından üzerinde çalıştığımız Belediye Hizmetlerinde Kalite ve Verimlilik Projesi’ne işbirliği yaptığımız belediyelerle birlikte başlamış bulunmaktayız. İsveç’ten Huddinge ile Türkiye’den Çorum, Tarsus ve Şişli Belediyeleri ortaklığıyla bu projeyi yürütmek adına protokol imzaladık. Katılım sağlayan tüm belediyeler Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı çerçevesinde yürüttükleri projelerde gelinen aşamaları toplantıda paylaştılar. Manisa Belediyesi olarak da en son Şişli, Çorum ve Tarsus Belediyesi’ne yaptığımız ziyaretler süresince oluşturduğumuz proje sunumu gerçekleştirdik.” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu