Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2013 18:15

MANİSA Belediyesi, tek geçiş hattı tren yolu üzerinden olan Ahmet Bedevi Mahallesi’ne 12 metre genişliğinde yeni bir bulvar kazandırma çalışmalarında sona geldi. Bulvarın tamamlanması için kamulaştırma çalışmaları yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bulvarın kaldırımıyla, bordürüyle, asfaltıyla ve aydınlatmalarıyla Manisa’ya ve Ahmet Bedevi Mahallesi’ne kazandırılacağını söyledi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmet Bedevi Mahallesi’ne girişi trafik açısından güvenli hale getirecek olan 12 metre genişliğindeki bulvar çalışmalarını, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır ile birlikte inceledi. Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nun alt kısmından Dr. Ömer Faruk Çelik İlköğretim Okulu’na kadar devam edecek olan bulvar çalışmalarının geldiği son durum hakkında bilgi alan Başkan Ergün, “Yolun açılması için yalnızca bir tane kamulaştırılması gereken yer kaldı. Onun dışında çalışmalar sorunsuz ilerliyor. Bu mahallenin Akhisar Caddesi’nden çok dar bir girişi vardı. Yaptığımız kamulaştırmalarla yolun büyük bir kısmı açıldı. Yapacağımız 12 metre genişliğindeki yolla hem Manisa’mız yeni bir bulvar kazanacak, hem de Ahmet Bedevi Mahallesi, trafik açısından rahat bir nefes alacak” dedi.

Dört dörtlük bir bulvar olacak

Bulvarın orta refüjünün, aydınlatmasının ve yeşil kuşağının da yapılacağını belirten Başkan Ergün, “Her mahalleye hizmet sloganımız, slogan olarak kalmıyor. Mahallemize nefes aldıracak dört dörtlük bir bulvar oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlanınca Ahmet Bedevi Mahallesi’ne önemli bir alternatif yol kazandırmış olacağız” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu