Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2013 16:27

MANİSA Belediyesi, merkeze bağlı köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarına başladı. İlk etapta 9 köy ve beldenin eski konteynerlerini yenileriyle değiştirerek, ihtiyaç duyulan noktalara takviyelerde bulunduklarını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehire yakışır hizmetlerimize devam ederek, köy ve beldelerimizin temizliğine imkanlarımız dahilinde destek olmaya başladık. Manisa merkezde nasıl hiçbir mahalle ayrımı yapmadan hizmet ettiysek, belde ve köylerimizde de ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz” dedi.

Büyükşehir yasası kapsamında hizmet ağını genişleten Manisa Belediyesi, köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacını karşılamaya başladı. İlk etapta 9 köy ve beldenin talebi üzerine, çeşitli mahallelere çelik çöp konteylerinin teslimi yapıldı. Tepecik, Tilki Süleymaniye, Karayenice, Halıtlı, Kalemli, Sancaklıçeşmebaşı, Yukarı Çobanisa, Karaoğlanlı ve Yeşilköy’e teslimi yapılan çöp konteynerleri halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı belde ve köyleriyle birlikte düzenli, temiz ve sağlıklı bir kent haline getirebilmenin çabası içerisinde olduklarını belirterek, eski çöp konteynerlerini yenileriyle değiştirdiklerini, ihtiyaç duyulan noktalara da takviyelerde bulunduklarını söyledi.

Önce Halk Sağlık

Göreve geldiklerinden bu yana geçen süre içerisinde her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her belde ve köye de eşit hizmet götürecek olmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Temizliğin çok hassas bir konu olmasından dolayı ilk etapta köy ve beldelerin eskiyen çöp konteynerlerini yenileriyle değiştirdiklerini belirterek, “Halkımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız tespitler, merkeze yakın köy ve beldelerimizin çöp konteyneri ihtiyacının olduğunu gösterdi. Bizler de belediye şantiyemizde bulunan 2 bin yeni çöp konteynerinin belde ve köylere sevkine başladık. İlk etapta 9 belde ve köyümüze 153 adet konteyner teslim ettik. Yaz mevsimine girerken, sağlıklı mahalleler oluşturmak amacıyla dağıtımını yaptığımız konteynerlerin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Manisa Belediyesi olarak, belde ve köylerin temizlik çalışmalarına imkanlar dahilinde destek verdiklerini belirten Başkan Ergün, “Tam donanımlı temizlik araçlarımızla belde ve köylerimizin, sağlıklı, temiz, yaşanılabilir olması adına elimizden gelen desteği vereceğiz. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu