18.06.2013 10:59

MANİSA Belediyesi, 57 mahallede başlattığı değişim çalışmalarının son aşamasında Güzelyurt Mahallesi’ne de el attı. Kaldırım, bordür, yağmur suyu drenaj, yeşil kuşak ve asfaltlama çalışmalarının yapılacağı mahallede devam eden hizmetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Merkez’e uzak mahallelerimizden bir tanesi olan Güzelyurt Mahallesi’nin merkezdeki hizmetlerin aynısını alacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Manisa’nın yeni yerleşim bölgelerinin oluştuğu Güzelyurt Mahallesi’nde kaldırım, bordür, yağmur suyu drenajı ve asfaltlama çalışmaları başladı. Çalışmaları Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır inceledi. İlk olarak çalışmaları yürüten müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, Güzelyurt Mahallesi’nde adına yakışır güzellikte çalışmalar yapılacağını söyledi. Göreve geldiklerinde mahallelerde binaların daha güzel yapılabilmesi ve cephelerinin daha düzgün olabilmesi amacıyla Estetik Kurulu oluşturduklarını hatırlatan Başkan Ergün, “Merkezdeki çalışmalarımızı tamamlamamızın ardından çalışmalarımızı burada yoğunlaştırdık. İçme suyu ve kanalizasyon hatları daha önceden vardı. Yaklaşık yedi ay önce buranın yağmur suyu hatlarını da yeniledik” dedi.

Merkezdeki mahallelerin aldığı hizmetin aynısını Güzelyurt da alacak

Güzelyurt Mahallesi’nde öncelikle kaldırım ve bordür çalışmalarına ağırlık verdiklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Şehrin birçok noktasında olduğu gibi burada da kaldırımlarda yeşil bantlar yapıyoruz. Bu yeşil bantları ileride kablo döşemesi gibi çalışmalar olduğunda kolaylık olması için yapıyoruz. Ağaçlandırma, aydınlatma ve alt yapıyla ilgili her türlü tesis bu yeşil bantlardan geçiyor. Bu bölgede ki çalışmalarımıza özen gösteriyoruz. İnşallah yılsonuna kadar asfaltlama çalışmalarımızı da tamamladığımızda Güzelyurt Mahallesi’nin de bütün eksiklikleri bitmiş olacak. Merkez’e uzak mahallelerimizden bir tanesi olan Güzelyurt Mahallesi’nin merkezdeki hizmetlerin aynısını alacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.