Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.06.2013 15:48

MANİSA Belediyesi’nin merkeze bağlı köy ve beldelere çöp konteyneri desteğinde bulunması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Manisa Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, yıllardır görmedikleri desteği gördüklerini ifade etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de belediye gücünü yalnızca halkın menfaatine kullandıklarını belirterek, “Konteyner desteği ile başlattığımız hizmetlerimizi ihtiyaç noktasında devam ettireceğiz. Tüm köye ve belde halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Manisa Belediyesi, merkeze bağlı köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. İlk etapta 12 köy ve beldeye teslim edilen 240 adet konteyneri bölge halkı tarafından kullanılmaya başlanılırken, muhtarlar ve vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Selimşahlar Belediyesi, Tepecik, Tilki Süleymaniye, Karayenice, Halıtlı, Kalemli, Sancaklıçeşmebaşı, Yukarı Çobanisa, Karaoğlanlı, Güzelköy, Veziroğlu ve Yeşilköy’e sevki yapılan çöp konteynerleri halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Manisa Belediyesi hizmet araçlarının uzun mesafeler kat ederek, köylerinde ve beldelerinde olmasının kendileri adına sevindirici olduğunu belirten bölge halkı, çöp konteynerlerinin kısa süre içerisinde teslim edilmesiyle rahat ettiklerini belirtti.

Belediyenin Gücü Her Yerde

Büyükşehir yasası kapsamında hizmet ağını genişlettiklerini, köy ve beldelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya başladıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çöp konteynerinin bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. Manisa Belediyesi’nin köy ve beldelere hizmet götürebilecek güçte olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Görüşmelerimiz neticesinde gerek köylerimizin gerekse beldelerimizin acil olarak çöp konteynerine ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Hala eski ve çürümüş bidonları kullanan halkımızın mahallesine yakışır, geniş kapasiteli çöp konteynerlerinin sevkini başlattık. Şuanda şantiyemizde hazır bekletilen yaklaşık 2 bin konteyner periyodik aralıklarla dağıtılıyor. Amacımız elbette Manisamız’ın köyleri ve beldelerini düzenli, temiz, sağlıklı hale getirebilmektedir. Manisa Belediyesi olarak elimizden geleni yaparak halkımızın rahat yaşamasını sağlıyoruz. Biz gücümüzü yalnızca halkımızın menfaatine kullanıyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan, herkese adil hizmeti götürmenin çabasındayız” dedi.

Başkan Ergün’e Teşekkür

Manisa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten köy ve belde halkı, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, desteklerinin devamını diledi.

Fikri Sırmalılar (Selimşahlar Belediye Başkanı) : Öncelikle Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum. Çöp konteynerine çok ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyacı Değerli Başkanımız’a ilettiğimizde seve seve kabul ettiler ve ‘ne kadar gerekliyse temin edelim’ dediler. Biz devletten alamadığımız yardımı Manisa Belediyesi’nden alıyoruz. Belediyemize 30 adet konteyner teslim edildi. Sağolsun Başkanımız kısa süre içerisinde Selimşahlar’ın yol, bordür ve kaldırım çalışmalarına da başlayacak. Bu hizmetlerden Selimşahlar halkımız da oldukça memnun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Arif Akbulut (Güzelköy Muhtarı) : Sayın Başkanımız Cengiz Bey’e, Fen İşleri Müdürümüz Cem Bey’e can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Köylerimiz yıllardır böyle bir teşkilat görmedi.Ben 20 yıldır muhtarım. Yaklaşık 20 seneden beri de çöp konteynerimiz yoktu. Şimdi 20 adet konteynerimizi teslim aldık. Artık çöpü eline alan konteynere atacak. Köyümüzün çevresi kirlenmeyecek. Ayrıca Başkanımız 58 köy muhtarını Kültür Sitesi’nde yaptığı toplantıda bir araya getirmişti. Orada muhtarlarımıza verdiği sözleri harfiyen yerine getirdiği için de ona minnettarız. Yaklaşık 85 köyümüz bu güzel hizmetleri görüyor. Şimdi biz el üstünde tutmaz mıyız Cengiz Başkanımızı?

Hüseyin Bezirgen (Tepecik Köyü Azası) : Başta Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Köyümüzde kullanılmak üzere 20 adet çöp konteynerlerimizi teslim aldık. Köylülerimiz de bu hizmetten mutlu oldular. Bundan önce de Manisa Belediyesi camilerimizi aydınlatmıştı. Biz Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnunuz.

Süleyman Gökçen (Tilki Süleymaniye Köyü Azası) : Cengiz Başkanımız’a getirdikleri 25 adet çöp konteynerlerinden dolayı teşekkür ederiz. Köyümüzü unutmayarak buralara kadar hizmet getirdiler. Bundan sonra bu hizmetlerin artacağını düşünüyoruz.

Fırat Gergin(Tilki Süleymaniye Köyü) : Manisa Belediyemiz’in çöp konteynerlerinden çok memnunuz. Allah razı olsun. Köyümüze düzen geldi. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

Çetin Özün (Veziroğlu Köyü Azası) : Böyle bir hizmetin Manisa Belediyesi tarafından sağlanması köyümüz için çok iyi oldu. Daha önceden temizliği biz kendimiz yapıyorduk. Çöplerimizi eski, küflenmiş varillere dökülüyorduk. Ama üstü açık olduğu için hayvanlar varilleri karıştırıyordu, çöpler etrafa yayılıyordu. Bu yeni çöp konteynerleri oldukça kullanışlı ve emniyetli. Teslim aldığımız 15 adet konteynerle şimdi çok rahat ediyoruz. Bizlere verdiği destek için Değerli Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu