19.07.2013 16:12

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ‘Kız Kaçırma’ adlı tiyatro oyunuyla sahne aldı. Manisalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği orta oyunu, Ramazan’a coşkusunu ikiye katladı.

Manisa Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri aralıksız devam ederken, her gece çeşitli bir etkinliğe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı, bu kapsamda Şehir Tiyatrosu’nu ağırladı. Şehir Tiyatrosu, ‘Kız Kaçırma’ adlı oyunuyla Manisalılar’a eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı. Oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Deniz ile Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz de izledi. Oyuncular, oyun öncesi giydikleri kıyafetlerle caddelerde renkli görüntüler oluşturdular. Kahkahanın eksik olmadığı oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Kız Kaçırma adlı orta oyun Ramazan ayı boyunca her Perşembe, vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.