Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.07.2011 17:02

Manisa Amatör Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, Haziran ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından oluşan yeni yönetimi tanıtmak amacıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. ASKF Yönetimi olarak kendilerini çok şanslı hissettiklerini ifade eden Aydın, “Çünkü sporun içinden gelen, bize her türlüğü desteği veren bir Belediye Başkanına sahibiz” dedi. Spora imkânlar doğrultusunda her zaman destek vereceklerini belirten Başkan Ergün de önümüzdeki yıllarda hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsetti. Başkan Ergün, özellikle Sümerbank Arazisi’ne yapmayı planladığı ve Manisaspor’a vermeyi düşündüğü tesisin ayrıntıları açıkladı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün 19 Haziran’da olağan genel kurulunu yapan ASKF Yönetimi’ni makamında kabul etti. Ziyarete Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur ile birlikte yönetim kurulunda yer alan isimler katıldı. Genel kurulun ardından eski yönetimde yer alan isimlerin yanına yen isimlerinde katılmasıyla birlikte güçlü bir kadro oluşturduklarını dile getiren ASKF Başkanı İsmail Aydın, Manisa’da amatör sporların daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyledi. Kendilerini şanslı hissettiklerinin de altını çizen Aydın, “Çünkü sporun içinden gelen, amatör kulüplerin yaşadığı zorlukları bilen bir Belediye Başkanına sahibiz. Özellikle son dönemde amatör kulüplerimize verdiğiniz desteklerden dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyoruz. Son iki yılda malzeme ve ulaşım konusunda kulüplerimiz büyük rahatlık yaşıyorlar. Desteklerinizin bundan sonra da devam edeceğini temenni ediyoruz” dedi.

Tesisleşme Konusunda Önemli Adımlar Atıldı

Uzun yıllardır sporun içinde yer aldığını ve amatör kulüplerinde içinde yer aldığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, Manisa’nın güzelleştirilmesinin yanında sporu da göz ardı etmediklerini söyledi. Özellikle tesisleşme konusunda önemli adımlar attıklarını hatırlatan Başkan Ergün, “Öncelikle Manisa Belediyespor’a ait tesislerin profesyonel seviyeye çekilmesiyle birlikte, Ertuğrul Dilek ve TOKİ 2 Sahası’nı hizmete açtık. Yine TOKİ 3 yanında hizmete sokmayı planladığımız spor tesisleri ile ilgili olarak federasyondan gelen standartlar doğrultusunda daha önce hazırladığımız projeye eklentiler yapıyoruz. Bu tesisi de hizmete açtığımızda Manisa’da tesis sorununu büyük ölçüde çözmüş olacağız” dedi.

Sümerbank Arazisi Manisaspor’un Olabilir

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ASKF yönetimine Sümerbank arazisine yapılabilecek tesis ile ilgili olarak bilgi verdi. Bu konuyla ilgili olarak başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte hazırlık içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “Bu konuyu önümüzdeki ay yapacağımız meclis toplantısında gündeme getirmeyi planlıyoruz. Mevcut Sümerbank arazisine içinde futbol sahaları, basketbol, voleybol ve tenis kortlarının olduğu, sporcu sağlık merkezinin yanı sıra AQUA Park’ın yer aldığı bir tesis yaparak Manisaspor’a verme düşüncesindeyiz” dedi. Böyle bir tesisin yapımı noktasında OSB, Ticaret Odası ve İl Özel İdaresi’nin de Manisa’ya ve Manisaspor’a destek noktasında bu projeye katkı sağlayacaklarına inandığını belirten Belediye Başkanı Ergün, “Böyle bir tesisi Manisa’ya kazandırırsak şehre de bir hareketlilik katarız. Türkiye’ye örnek olacak bu projeyle birlikte Manisa’ya önemli bir eser kazandırmış oluruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu