Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2013 12:25

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Lig’de başarılı bir sezon geçirerek 3. Lig’e çıkmayı başaran Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Pazar günü konuk edeceği Antalya Büyükşehir Belediyespor maçıyla lige merhaba diyecek. Belediyenin sultanları Antalya temsilcisini yenerek lige galibiyetle başlamak istiyor.

Tarihinde ilk defa 3. Lig de mücadele etme başarısı gösteren Manisa Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Pazar günü saat 14.00’te Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Antalya Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz sezon gösterdikleri başarının ardından takımın çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade eden Belediyespor Voleybol Antrenörü Nagehan Erol “Bölgesel ligin son bulmasının ardından, takımımız lige verilen arada başarılı bir hazırlık süreci geçirdi. 2012-2013 sezonunda bölgesel lig’de gösterdiğimiz başarıyı, 3.lig’de de göstermeyi hedefliyoruz. Pazar günü oynanacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılarak 3. lige moralli bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye’nin Sultanları Taraftardan Destek İstiyor

Manisalı sporseverleri bayan voleybol takımına destek olmaya çağıran Manisa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, ”Belediye voleybol takımımız tarihinde ilk defa 3.lig’e yükselme başarısı gösterdi. Pazar günü oynanacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor maçıyla 3.lig’de ilk maçını oynayacak. Manisalı sporseverleri Manisa’da oynanacak olan Antalya Büyükşehir Belediyespor maçında takımımıza destek olmaya bekliyoruz.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu