Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2013 16:23

Manisa Belediyesi Turgut Özal Mahallesi’nde daha önce tamamlanan bulvar düzenlemesini genişletiyor. Turgut Özal Mahallesi ile Belediye Şantiyesi arasında kalan kısımda da başlatılan çalışmaları inceleyen Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Turgut Özal Mahallesi’nde daha önce yapılan bulvar düzenleme çalışmaları genişletiliyor. Bu çerçevede mahalle ile şantiye arasında kalan kısımda da çalışma başlatan Manisa Belediyesi, kaldırım ve bordür çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Çalışmaları inceleyen Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Turgut Özal Mahallesi’nde daha önce bulvar düzenlemesi yaptıklarını hatırlatarak, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün her mahalleye eşit hizmet parolasıyla başlattığı çalışmalar kapsamında daha önce Turgut Özal Mahallesi’nde ana bulvarda kaldırım, bordür, asfaltlama ve endirekt aydınlatma çalışmaları tamamlanmıştı. Ancak mahalle ile belediye şantiyesi arasında kalan kısım hava şartları nedeniyle bitirilemedi. Şimdi bu çalışmalara ağırlık verdik. Hava şartları müsaade ettiği takdirde kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Hizmetler Devam Edecek

Turgut Özal Mahallesi’nde de diğer mahallelerde olduğu gibi birçok hizmet yaptıklarının altını çizen Çöllü, “Yakın zamanda kanal boyunun etrafının demir tel örgüyle çevrilmesi, asfaltlama ve çocuk oyun parkını da mahallemize kazandırdık. Tabi hizmetler bitmez. Bu hizmetler önümüzde ki dönemde de artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu