Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2013 17:17

Yeni Yüksektepe Felsefe ve Kültür Derneği, Manisa Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Zor İnsanlarla Geçinme Sanatı” konulu konferans düzenledi. Konuşmacılığını CBÜ Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen’in yaptığı konferans yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yeni Yüksektepe Felsefe ve Kültür Derneği, Manisa Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir konferans düzenledi. “Zor İnsanlarla Geçinme Sanatı” konu başlığında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Garnizon Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan’ın eşi Hacer Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu ve Funda Solak, Yeni Yüksektepe Felsefe ve Kültür Derneği Şube Başkanı Emel Tokuyan, çeşitli öğrenci grupları ile çok sayıda izleyici katıldı. Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Özmen’in konuşmacılığını yaptığı konferansta günlük hayatımızdaki karşılaştığımız iletişim zorlukları, bunların sebepleri ve bunlarla nasıl baş edilebileceği konuları üzerinde durdu. İletişimin sihirli bir anahtar olduğu ve iyi kullanıldığında her kapıyı açabileceğini söyleyen Prof. Dr. Özmen, bu konuda daha dikkatli olmak için günlük hayatımızdan birçok örnekler vererek konuyu pekiştirdi. Konferans başında bir konuşma yapan Aktiffelsefe Manisa Şube Başkanı Emel Tokuyan, “İnsan kendini tanıdıkça ve anladıkça daha etkin ve mutlu bir yaşam sürdürme olanağına sahip olur. Bilgi uygulandıkça bilgeliğe dönüşür. Bu uzun bir yoldur ancak bilgelik-hikmet aşkı insana pratik anahtarlar verebilir. Bu nedenle tüm katılımcılarımızı doğu ve batı filozoflarının eserlerini günlük hayattan pratik örneklerle incelediğimiz felsefe dizi seminerlerine ve sonraki etkinliklerimize davet etmek istiyorum. Değerli katkıları nedeniyle Manisa Belediyesine ve Prof.Dr Erol Özmen'e teşekkürler" dedi. Konferans sonunda Dernek Başkanı Emel Tokuyan konuşmacı Prof. Dr. Erol Özmen’e hediye ve çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu