24.10.2013 18:46

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes eski Belediye Başkanı İbrahim Emre’yi makamında ağırladı. Başkan Ergün’ün Gördes’in her bölgesinde tanındığını belirten Emre, büyükşehir ve Gördes ilçesinde iyi bir seçim süreci geçireceklerine inandıklarını söyledi.

Gördes eski Belediye Başkanı İbrahim Emre, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin Gördes’te de yakından takip edildiğini ve takdir edildiğini ifade eden Emre, “Gördes’te Belediye Başkanlığı’na aday olduktan sonra ekibimizle beraber köylere gittiğimiz zaman, Cengiz Ergün ismi bizden önce köylerde var. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu bizi rahatlatıyor ve işlerimizi de kolaylaştırıyor. Bu kolaylaştırmayı daha hızlı, daha rahat bir hale getirmemiz için de bazı taleplerimiz olacak. Bunların da değerlendirmesini yaparsak, hem büyükşehir, hem Gördes’te iyi bir seçim süreci geçireceğimiz kanaatindeyim” dedi.

Vatandaş en doğru kararı verecektir

Ziyareti nedeniyle Gördes eski Belediye Başkanı Emre’ye teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, önlerinde zorlu bir süreç olduğunu, hizmet bayrağını daha ileriye götürmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Emre’ye başarılar dileyen Başkan Ergün, “Vatandaşlarımız yapılan hizmetleri, yapılacak olan hizmetleri değerlendirip, en doğru kararı verecektir. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse, o olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.