Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2013 19:28

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunus Emre ilçesinde yer alan muhtarların oluşturduğu Yunus Emre Muhtarları Derneği yönetimini kabul etti. Manisa Belediyesi’nin hizmetlerinden övgü ile söz eden muhtarlar, özellikle Yuntdağ bölgesinde gerçekleştirilen hizmetlerin takdire şayan olduğu görüşünde birleşti.

Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından oluşan Şehzadeler ve Yunus Emre ilçelerinde muhtarlar örgütlenmek için kolları sıvadı. Bu kapsamda Yunus Emre ilçesinde yer alan muhtarların oluşturduğu Yunus Emre Muhtarları Derneği, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Baştuğ da hazır bulundu. Dernek Başkanı ve Koruköy Muhtarı Arif Varol, dernek yönetimi adına Başkan Ergün’e çiçek takdim ederken, Barbaros Mahallesi Muhtarı Mustafa Duruyol da, Ergün’e ay-yıldız işlemeli duvar saati hediye etti. Yunus Emre ilçesinde 24 mahalle muhtarı, 61 köy muhtarı, 6 belde mahalle muhtarı olmak üzere toplam 91 muhtar bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Arif Varol, bunun üzerine dernek çatısı altında bir araya geldiklerini ifade etti.

Yuntdağı hizmetlerden memnun

Mahallelerinin sorunları ve yapılan hizmetler hakkında görüşlerini de sunan muhtarlar, Manisa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden övgü ile söz etti. Dernek Başkanı Arif Varol, Yuntdağı’nı Aliağa’ya bağlayan yolun Manisa Belediyesi’nce yapılıyor olmasının kendilerini hayli memnun ettiğini dile getirdi. Yuntdağı’nın her bölgesinde Manisa Belediyesi’nin bir çalışması olduğunu da sözlerine ekleyen Varol, hizmetleri nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Hizmette ayrım yapmıyoruz

İmkanlar ölçüsünde tüm bölgelere hizmetleri Manisa Belediyesi’nin kendi bütçesiyle götürmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Tabi ki hizmetin sonu yok. Bu doğrultuda talepler de bitmek bilmiyor. Biz Manisa Belediyesi’nin kendi bütçesiyle tüm hizmetleri yerine getirmenin çabası içindeyiz. İnşallah büyükşehir olduktan sonra tabi bu hizmetler artarak devam edecek. Ayrım yapmadan tüm bölgelere hizmeti götürme gayretindeyiz. Tüm hizmetler vatandaşlarımızın mutluluğu için” diye konuştu.

Barbaros Mahallesi’nden hizmet teşekkürü

Ziyaret sonunda Barbaros Mahallesi Muhtarı Mustafa Duruyol, mahallelerindeki bir takım eksiklikler ile ilgili taleplerde bulundu. Manisa Merkez’e bağlı yapılan çalışmalar ile ilgili dosyayı Duruyol’a gösteren Başkan Ergün, Barbaros Mahallesi’nin de sırada olduğunu, eksik hiçbir hizmetin kalmayacağını söyledi. Mahallelerinin yağmur suyu hatlarının tamamlanmış olmasıyla rahat bir nefes aldıklarını söyleyen Duruyol, Başkan Ergün’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu