Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2013 13:33

MANİSA Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nin kapasitesini arttırmak için yaptırdığı ek binanın açılışı, törenle gerçekleşti. Hastane önünde gerçekleştirilen ek bina açılış törenine Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleşen törene, Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Taner İçöz, Türkan Taş Köroğlu, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Jandarma Komutanı Bülent Mercan, MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli ve çok sayıda davetli katıldı. Manisa Şehzadeler Mehteri konseriyle başlatılan törenin açılış konuşmasını Özel Sekiz Eylül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Karataş yaptı. Karataş, mevcut hastane binasının yanına açtıkları ek bina ile 29 yataktan, 118 yatak kapasitesine ulaştıklarını söyledi.

Kurdeleyi protokol üyeleri kesti

Karataş’ın ardından Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ve Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de birer konuşma yaparak, Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nin ek binasının hayırlı olmasını dilediler. Konuşmaların ardından okunan dualarla birlikte hastane ek binasının açılış kurdelesini Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş ve protokol üyeleri birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri, yeni ek binanın içini gezdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu