25.10.2013 20:46

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak ve MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatı mensuplarını makamında ağırladı. Ulak, Manisa’ya kazandırmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Ergün’ü tebrik ederek, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın hayırlı olması temennisinde bulundu.

İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ulak, Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz de yer aldı. Öncelikle kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Başkan Ulak, geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Belediye Başkan Ergün’ü tebrik ederek, “Değerli Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’ya yaptığı hizmetleri bizler de yakından takip etmekteyiz. Geçtiğimiz hafta MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de teşrifleriyle gerçekleştirdikleri hizmet açılışları ve temel atma törenlerinde de yer alarak, Manisa Belediyesi’nin mutluluğunu ve heyecanına ortak olduk. İnşallah Cengiz Başkanımız 2014 Yerel Seçimlerinden sonra da bu güzel hizmetleri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam ettireceklerdir. Allah yolunu açık etsin” dedi. Başkan Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri sadece Manisalı halkımızın menfaati için çalıştık, hala da çalışıyoruz. Bu zamana kadar amacımız sadece Manisalı’yı mutlu edecek hizmetleri yapmak oldu. Bu anlamda aldığımız görüşler de doğru olduğumuzu gösterdi. Bundan sonra da Allah’ın izniyle çıktığımız bu yolda Manisa’yı hak ettiği noktaya taşımak için gayret edeceğiz” dedi.