26.10.2013 19:37

MANİSA Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Haldun Oluç’un oğlu Ozan Oluç, hayatını Selin Poroy ile birleştirdi. Genç çiftleri mutlu gününde yalnız bırakmayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, damadın nikah şahitliğini yaptı.

Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Haldun Oluç-Nesrin Oluç çiftinin oğulları Ozan Oluç, Demet-İrfan Poroy çiftinin kızı Selin Poroy ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin nikah töreni, Fatih Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Nikaha Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Serpil Çakır, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, MHP ve CHP Belediye Meclis üyeleri, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli ile Oluç ve Poroy aileleri, yakınları ve sevenleri katıldı. Genç çiftin nikahını Manisa Belediyesi Nikah Memuru Nurettin Başkurt kıyarken, nikah şahitliklerini de Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz ve MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Akkal yaptı. Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından genç çifte mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aile cüzdanını gelin Selin Poroy’a takdim etti.