Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.10.2013 21:42

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. kuruluş yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözlerini hatırlatan Başkan Ergün, “Cumhuriyet’in yılmaz bekçileriyiz” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Ergün mesajında şunlara yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet değerleri etrafında her geçen gün daha güçlü bir şekilde kenetleniyoruz. Bu heyecan ve coşku, duygu birliğimizi daha da derinleştirdiğimizin, ortak bağlarımızı daha da güçlendirdiğimizin, milletimizin hiç bir ferdini dışarıda bırakmadan birbirimize ve Cumhuriyetimize en üst düzeyde sadakatimizin anlamlı bir göstergesidir. Bizi tek millet olarak; tek devlet, tek bayrak, tek vatanda birleştiren yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltiyoruz. Esaret zincirine mahkum bırakılmak istenen Ulusumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kenetlenmesiyle başlatılan Kurtuluş Savaşı’mızın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, dünya tarihinde eşine ender rastlanan bir başarı olarak tarih sayfalarında yerini almıştır.”

En büyük miras

Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle anan Başkan Ergün, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 tarihinde ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milleti’ne bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve sorumluluğumuzla, Cumhuriyetin 90. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygı ile eğilerek, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunar, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum, Cumhuriyetimizi daha coşkulu kutlayacağımız günler diliyorum” dedi.

Coşkuyu katlayacağız

Manisa Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir takım etkinlikler düzenlediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “29 Ekim Salı günü saat 19.30’da Şeyh Fenari Camii önünde toplanarak, Cumhuriyet Meydanı’na kadar Fener Alayı düzenleyeceğiz. Ardından saat 21.00’de ünlü sanatçı Serdar Ortaç, halk konserinde buluşacağız. Bu etkinliklerimizle Cumhuriyet coşkusunu katlayacağız. Tüm hemşerilerimi 29 Ekim Salı günü saat 19.30’daki Fener Alayı etkinliğimize ve akabinde halk konserimize davet ediyorum. Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu