Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2011 14:49

Manisa Belediyesi’nin kentin 4 ayrı noktasında hayata geçirmeyi planladığı Çocuk Kültür Sanat Kulüpleri’nin ilki, Adnan Menderes Mahallesi’nde faaliyete açıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklara en güzel 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesini vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çocuk Kültür Sanat Kulübü’nün açılışının ardından Başkan Ergün, çocuklara top da dağıttı.
Manisa Belediyesi’nin Adnan Menderes Mahallesi’nde hizmete açtığı ilk Çocuk Kültür Sanat Kulübü, düzenlenen görkemli açılış töreniyle faaliyete girdi. Açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis üyeleri, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Fevzi Kayacan, Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Erten, dernek başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Nurlupınar sakini vatandaş katıldı. Açılışta Manisa Belediyesi Konservatuvarı müzik eğitmenleri konser verdi.

Yaklaşık 400 Çocuğumuza Hizmet Verecek

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilkini Adnan Menderes Mahallesi’nde hayata geçirdikleri Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ni Dış Mahalle, Laleli Mahallesi ve Güzelyurt Mahallesi’nde de kısa sürede hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Ergün, “Manisa’da bir ilk daha gerçekleşiyor. Hâlihazırda 2 tane olan çocuk merkezlerimize ek olarak yeni bir görüntüyle çocuklarımıza sanat ve kültür merkezi kazandırıyoruz. Yakın bir zamanda ikincisini Dış Mahalle’de açacak olduğumuz çocuk kültür ve sanat merkezlerimizde Resim, Matematik, Bale-Ritmik Jimnastik, Okul Öncesi Eğitim ve Türkçe dersleri eğitimi verilecektir. Açacak olduğumuz merkezimizde 4 ila 12 yaş grubu arasında yaklaşık 400 çocuğumuza hizmet vermeyi planlamaktayız. Çocuklarımız geleceğimizdir düşüncesinden hareketle tüm Manisa’da çocuk merkezlerimizi yapacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarımıza bayram hediyesi olarak yeni bir alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mahalle Ayrımı Yapmadan Hizmetlerimizi Yapıyoruz

Manisa’da 2009 yerel seçimleri öncesi bir takım art niyetli kişilerin kendilerine oy verilmemesi için halkı ayrımcılığa sürükleyebilecek bir takım söylemler içerisine girdiğini hatırlatan Başkan Ergün, “Birileri seçimler öncesinde bunlar sizi trenlerle gönderecekler diye propaganda yapıyorlardı. Bugün aynı zamanda bu tür söylemlerde bulunanlara en güzel cevabımızı da veriyoruz. O gün o söylemleri dile getirenler, bugün Nurlupınar’dan Manisa’ya giden yolun asfaltlanmasıyla nasıl güzelleştiğini görsünler. Biz hizmetlerimizi mahalle ayrımı yapmadan sürdürüyoruz. Bu hizmetlerimiz devam edecek. 45 mahallede devam eden çalışmalarımız, 57 mahallenin tamamında gerçekleşecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mahalle Muhtarlarından Teşekkür

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ardından ilk olarak söz alan Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Fevzi Kayacan, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti, hizmetlerin devamını diledi. Kayacan’ın ardından Akpınar Mahalle Muhtarı Ali Erten de söz alarak, mahallelerinde gözle görülür hizmetler yapıldığını söyledi, mahalleli kadınların yararlanacağı spor aletlerinden Nurlupınar bölgesine de istedi. Erten, “Bundan 3 ay öncesine kadar mahallelerimize hizmet gelmeyeceğini düşünüyordum. Ancak Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, yaptığı hizmetlerle beni utandırdı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Adnan Menderes Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Kulübü’nün açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte kesti.

Çocuklar Topla Sevindirildi

Açılış töreninin ardından Manisa Belediyesi, törene katılanlara üç bin kişilik pilav ve ayran dağıttı. Mahalle sakinleriyle birebir ilgilenen ve kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklara top dağıttı. Çocuklar Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çevresinde çember oluşturarak, dağıtılan toplardan alabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

22.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu