Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.08.2011 14:51

MANİSA Belediyesi, merkeze uzak mahallelere Ramazan Etkinlikleri’ni götürüyor. Bu kapsamda Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden oluşturulan ‘Anadolu’dan Esintiler’ adlı koro, ilk olarak Lalapaşa Mahallesi’nde sahne aldı. Mahalle sakinleri, etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Lalapaşa Mahallesi’nde sahne alan Anadolu’dan Esintiler müzik korosu, mahalle sakinlerinden tam not aldı. Manisa Belediyesi’nin merkeze uzak mahallelere etkinlikleri götürme çalışması kapsamında ilk konserini veren Anadolu’dan Esintiler korosu, hafif müziklerin yanı sıra Türk Halk Müziği’nin en güzel örneklerinden oluşan müzik ziyafeti sundu. Vatandaşların çocuklarıyla birlikte izlediği konser, yaklaşık bir saat sürdü. Karaköy bölgesindeki Lalapaşa Mahallesi ile başlayan Anadolu’dan Esintiler konserinin sırasıyla 9 Ağustos Salı günü Nurlupınar Mahallesi, 16 Ağustos Salı günü Laleli Mahallesi, 23 Ağustos Salı günü Fatih Mahallesi ve 27 Ağustos Cumartesi günü de Bayındırlık Mahallesi’nde verileceği belirtildi. Konser sonunda koro şefi Zeynel Turan, kendilerini yalnız bırakmayan Lalapaşa Mahallesi sakinlerine teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu