04.08.2011 11:13

MANİSA Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Manisa’ya gelen ünlü illüzyonist Magic Necmi’yi izlemek isteyen Manisalılar, Niobe Açık Hava Tiyatrosu’na akın etti. Binlerce Manisalının izlediği etkinlikte, Magic Necmi, farklı illüzyon numaralarıyla vatandaşların alkışını aldı.

Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nda gösteri düzenleyen ünlü Türk illüzyonist Magic Necmi, vatandaşların arasından seçtiği kişileri de sahneye alarak, numaralarını interaktif şekilde yaptı. Magic Necmi’yi Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’in eşi İnci Açıkdil ve yaklaşık 5 bin Manisalı izledi. Manisa’ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Magic Necmi, Manisa’ya ilk geldiği gösterisinde izdiham yaşanmasının ikinci gelişine zemin hazırladığını ifade etti. Vatandaşlar arasından seçtiği kişileri sahneye alarak numaralarını gerçekleştiren Magic Necmi, kendisini izlemeye gelenlerin alkışını aldı. Gösterinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Magic Necmi’ye teşekkür ederek, çiçek verdi. Manisalıların insanı seven bir Belediye Başkanı’na sahip olduğunu ifade eden Magic Necmi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkürlerini sundu.