Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.10.2020 15:21

Alaşehir Belediye eski Başkanı Ali Uçak, bölge mahalle muhtarları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kavaklıdere Mahalle güzergâhında yürüttüğü beton yol çalışmasını inceledi.  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, çalışmaları inceleyen Uçak ve mahalle muhtarlarıyla görüntülü arama ile konuştu. Mahalle muhtarları, hayallerinin gerçekleştiğini dile getirerek, Başkan Ergün’e teşekkür etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de bölge sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan Kavaklıdere Mahalle güzergâhında (Eski İzmir Yolu) beton yol çalışmasına başladı. Üzüm üreticisinin yoğun olarak kullandığı ve yıllardır özlemle beklenen çalışma, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Geçmiş dönem Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak da, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlıkları İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ve yaklaşık 30 mahalle muhtarıyla birlikte yürütülen çalışmayı inceledi.

“Hayırlı Olsun”

İncelemeler sırasında Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile görüntülü konuşma aracılığıyla iletişime geçti. Uçak ve mahalle muhtarlarıyla görüntülü arama ile konuşan Başkan Ergün, “Beton yol, inşallah oradaki vatandaşlarımızın çok daha iyi bir şekilde, huzur içerisinde ulaşımlarını sağlayacak. O açıdan hayırlı olsun diyorum. Emek veren, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Daha önce çalışmalarımıza başlayacaktık. Üzümün kurutulmasını bekledik. Çalışmalar sırasında oluşacak tozların, üzüme zarar vermemesi için bir 15-20 gün bekledik” dedi.

“100 yıllık bir hizmet”

Yürütülen yol çalışmasının bölge için önemine değinen geçmiş dönem Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Başkanım, ben bütün bölge muhtarlarım adına çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Toz, bağlara hastalık bulaştırıyordu. O açıdan bu yol çalışması çok iyi oldu. Yol olarak da, 100 yıllık bir hizmet bu. Cenab-ı Allah’ım sizi Manisa’nın ve bizlerin başından eksik etmesin” diye konuştu.

“Muhtarların beton yol mutluluğu”

Uçak’ın ardından mahalle muhtarları, Başkan Ergün ile görüntülü aramayla konuştu. Yürütülen çalışmalar nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden mahalle muhtarları, şu ifadelerde bulundu.

Çeşneli Mahalle Muhtarı Özgür Avcı: Çok sağ ol. Teşekkür ederim başkanım.

Yeniköy Mahalle Muhtarı  Mehmet Yanıker : Yaptığınız hizmetlerden dolayı Allah razı olsun. Bütün muhtarlarımız adına Ali başkanıma, ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim.

Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol: Başkanım teşekkür ederiz. Her şey çok güzel sayenizde.

Karadağ Mahalle Muhtarı Raşit Aslan: Çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

Horzumkeserler Mahalle Muhtarı Mehmet Eren: Hizmetlerinizden dolayı teşekkürler

Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk: Başkanım Çok sağ olun.

Bahadır Mahalle Muhtarı Ramazan Tekin: Teşekkür ederiz.

Horzumalayaka Mahalle Muhtarı Erol Adıgüzel: Çok teşekkür ederim başkanım. Bir hayalimizi gerçekleştirdin. Allah sizlerden razı olsun.

Girelli Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz: Başkanım, bütün hizmetleriniz için teşekkür ederiz. Sağ olsun. Allah razın olsun.

Kurtuluş Mahalle Muhtarı Murat Kayalı: Çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun sizlerden. Allah başımızındın eksik etmesin sizleri.

Sarısu Mahalle Muhtarı Ferhat Tarım: Yaptığınız hizmetliden dolayı teşekkür ederiz Sayın başkanım.

 

 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu