Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.10.2020 15:24

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir'i makamında konuk etti. Dernek Başkanları nezdinde tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutlayan Başkan Ergün, "Vatandaşa hizmet etme noktasında muhtarların yeri bizde başka. Bizim sahadaki gözümüz ve kulağımız. Emeği geçen bütün muhtar kardeşlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Ergün Aksoy'un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle Dernek Başkanlarına teşekkür ederek tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı. Başkan Ergün, "Öncelikle gününüz kutlu olsun. 19 Ekim anlamlı günlerden bir tanesi. Bu vesileyle ben bütün muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle ilgili meclis kararıyla ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 2015 yılında Muhtarlık Daire Başkanlığını oluşturduk. O günden beri de bin 88 mahalle muhtarımıza hizmet verme noktasında çalışmalara devam ediyoruz. Vatandaşa hizmet etme noktasında muhtarların yeri bizde başka. Bizim sahadaki gözümüz ve kulağımız. O açıdan emekleri inkar edilemeyecek noktada. Onlarla iyi istişare içerisinde bu hizmetleri vatandaşa en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz. Ben emeği geçen bütün muhtar kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Önemli olan bu makamlar vatandaşa en iyi hizmeti en hızlı şekilde ulaştırabilmek. Bunun çabası içerisindeyiz. Sizlerin de yapmış olduğunuz bütün bu çalışmalar takdire şayan. Sizler başta olmak üzere bütün muhtar kardeşlerimize Allah kolaylıklar versin diyorum" dedi.

Asfalt Çalışmaları 780 Kilometreye Ulaştı

85 gündür devam eden asfalt çalışmalarında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin rekora koştuğunu da ifade eden Başkan Ergün, "Bütün ilçelerimizde 85 gündür devam eden asfalt çalışmalarımız 780 kilometreye ulaştı. Bu bir rekor Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak. Bütün muhtarlarımız bizlerle görüşmek istiyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında ziyaretleri dar çerçevede tutma noktasında sizleri ağırladık. Gönül istiyor ki bütün muhtarlarımızı ağırlayalım. Allah sağlık sıhhat verdikçe o da olacak" diye konuştu.

Muhtarlar Başkan Ergün'e Teşekkür Etti

Muhtarlar Dernek Başkanları da Başkan Ergün'e kendilerini konuk etmesi nedeniyle teşekkürlerini ilettiler. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, "Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde kurmuş oldukları Muhtarlık Şube Müdürlükleri'ndeki çalışmalardan dolayı kutluyorum. Oradaki muhtar derneklerindeki arkadaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. O anlamda bütün muhtarlarımızın güzel dilekleri doğrultusunda tüm çalışmalarınıza teşekkürlerimizi sunmak istiyorum" dedi. Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ise, "Yaptığınız asfalt çalışmalarından dolayı bütün muhtarlarımız teşekkür ediyorlar. Verdiğiniz sözü tuttunuz. Gerçekten Şehzadeler ve Yunusemre bu sene değişti. Onlar adına ben de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil de, gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini ileterek, "Biz sizden memnunuz, çok hizmet aldık" diye konuştu. Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya da ziyarette bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu