Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.10.2020 09:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesi Emlakdere Mahallesi’nde bulunan belirli bir bölgede yaylım gösteren büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığına su kaynağı olabilecek 20 metre beton sıvat yapımı gerçekleştirdi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesi Emlakdere Mahallesi’nde bulunan belirli bir bölgede yaylım gösteren büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığına su kaynağı olabilecek beton sıvat yapımı tamamlandı.

 

Muhtardan Teşekkür

Emlakdere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sıvat için Emlakdere Mahalle Muhtarı Osman Yeşilçayır, “Mahallemizde hayvanlarımızı sulama anlamında sıkıntı çekmekteydik. Ancak Büyükşehir sayesinde su sıkıntımız kalmayacak. Halen orman izinleri devam eden süreç tamamlandığında ise 2 adet hayvan içme suyu göletine kavuşacağız. Bunun dışında kendi çabalarımızla suyu biriktirerek hayvanlarımıza içtirdiğimiz su kaynağına Büyükşehir Belediyemiz sıvat yapımı gerçekleştirdi. Şu anda hayvanlarımız çok daha temiz bir su içecek. Yapılan yatırımlar için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sayın Yılmaz Usta’ya ve ekiplerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Desteğimiz devam edecek”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta da, “Tarımsal devamlılığının sağlanması için hayvan üreticilerimizin yanında olmaya ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu