Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2020 15:41

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Atletizm İl Temsilciliği 2020 faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kros Müsabakaları, Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.  6 kategoride 40 sporcunun katıldığı organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun sporcuları,  1 il ikinciliği ve 2 il üçüncülüğü madalyaları kazandı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kros Müsabakaları, Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde Küçükler (Kız-Erkek), Yıldızlar (Kız-Erkek), Gençler (Kız-Erkek) kategorilerinde 40 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bin 500 metrelik yol koşusunda Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz adına yarışa katılan Ali Hamza Doğan Küçük Erkekler kategorisinde il üçüncülüğü, İsmail Samet Bülbül ile il ikinciliği kazandı. Yine Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzdan Yıldız Erkekler Kategorisinde yarışan Burak Sağlam ise il üçüncülüğü madalyası kazandı.

Sonuçlar Bizleri Mutlu Etti

Müsabaka sonunda açıklamalarda bulunan Kulüp Antrenörümüz Hatice Tokmakçı, “Farklı bir branşta da derece yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Badminton branşında faaliyet gösteren aynı zamanda Badminton Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcularımız atletizm yarışmalarında da görmek istedik.  Başarılı sonuçlar elde ettik” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu