27.10.2020 18:04

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, üst yönetim ve daire başkanlarını kabul ederek, 2020 yılı değerlendirmesi ile 2021 yatırım ve projelerinin programlamasına başladı. Başkan Ergün, Manisalıların faydasına olacak proje ve hizmetleri üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2020 yılı değerlendirme ve 2021 yılı planlaması toplantıları kapsamında ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ertuğrul Yıldırım ve Uğur Başkal’ı ağırladı. Ardından üst yönetimin de katılımı ile daire başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Daire başkanları, birimlerine ait faaliyetlerini ve çalışmalarını rapor olarak Başkan Cengiz Ergün’e sundu. Toplantıda Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve daire başkanlıklarının 2020 yılı değerlendirmesini yaparken, 2021 yılında da yapılması planlanan çalışmaları ve yatırımları masaya yatırdı. 2021 yılı faaliyet programında yapılacak çalışmalar üzerine daire başkanları ile fikir alışverişinde bulundu. Manisalıların faydasına olacak proje ve hizmetleri üretmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Ergün, tüm daire başkanlıkları ve MASKİ Genel Müdürlüğü yönetimiyle toplantıların süreceğini belirtti.