Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.10.2020 15:34

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sabah antrenmanı sonrasında Türk Bayrağı açarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. Basketbol Takımımızdaki yabancı oyuncular da Türk oyuncularımızın coşkusuna ortak oldu ve oyuncularımızı tebrik etti.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 3. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı GCT Düzce maçı hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’umuz, erken Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaptı. Muradiye Spor Tesisleri’nde gerçekleştiren sabah antrenmanın ardından oyuncularımız 3x2 ölçülerinde Türk Bayrağı açarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. Yılını coşkuyla kutladılar. Yabancı oyuncularımız da Türk oyuncularımızın kutlamalarına ortak oldular. Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi minnetle andılar.

Dev Adamlarımız Düzce Deplasmanında

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, 31 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 16.00’da GCT Düzce ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dev adamlarımız, 29 Ekim Perşembe günü Manisa’daki hazırlıklarını tamamlayacak ve Cuma sabahı karayolu ile Düzce’ye hareket edecek. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu