24.11.2020 20:10

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci oturumunda, Kula ilçesiyle ilgili önemli bir madde oylanarak, karara bağlandı. Buna göre, restorasyonu Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve restorasyon çalışması tamamlanan 4 ev daha Kula Belediyesinin kullanımına tahsis edildi. Çalışmalar nedeniyle Başkan Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kararın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan Toplantısı 2. oturumunda Kula ilçesiyle ilgili önemli bir karar alındı. Restorasyonu Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaları tamamlanan 4 adet tarihi Kula Evi’nin Kula Belediyesinin kullanımına tahsis edilmesi ile ilgili teklif, oybirliğiyle kabul edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula, sadece Manisa için değil, Türkiye’nin de önemli ilçelerinden bir tanesi. Tarihi yapısı ve doğal güzellikleri ile önemli. Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından restorasyonu yapılan 4 evin Kula Belediyesine verilmesi ile ilgili teklif ve tarihi yapıların yeniden kazandırılması nedeniyle başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi yapıların yeniden günümüze kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, alınan kararın Kula için hayırlı olmasını diledi.