Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.08.2011 14:35

İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtarı Rıza Vurganer Manisa Belediyesi’nin mahallelerinde yaptığı çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyareti mahalle adına gerçekleştirdiğini ifade eden Vurganer, “Yaptığınız çalışmalardan mahalle sakinlerimiz oldukça memnunlar. Bu nedenle mahalle halkımızın teşekkürlerini size iletmek adına geldim. Bu hizmetlerinizin devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtarı Rıza Vurganer’i makamında kabul etti. Mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ziyaretine geldiğini belirten Muhtar Vurganer, mahalle sakinlerinin de çalışmalardan oldukça memnun olduğunu söyledi. Mahallede asfaltı, kaldırımı yenilenmeyen cadde ve sokak kalmadığını ifade eden Vurganer, “Ayrıca İbrahim Çelebi Camii yanında bulunan alanda yapılan kamulaştırma ve yeşil alan çalışmaları da mahallemize nefes aldırdı. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız başvurulara rağmen yapılmayan hizmetler sizin döneminize nasip soldu. Sizler üstesinden geldiniz. Mahallelim adına size teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Sadece kendi mahallelerinde değil Manisa genelinde yapılan çalışmaları da takdirle karşıladıklarını belirten Vurganer, hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Yapılması Gereken Neyse Yapıyoruz

Manisa Belediyesi olarak hizmette mahalle ayrımı yapmadan hareket ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise belediyenin asli görevleri arasında yer alan hizmetleri yaptıklarını söyledi. Mahallelerin eksiklikleri noktasında hizmete devam ettiklerini belirten Başkan Ergün, “Sonuçta yapılması gereken ne varsa hepsini yapmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizin eksikliklerini yerinde inceleyerek mahallelerin istekleri doğrultusunda hizmet götürüyoruz. Mahalle ayrımı yapmadan yaptığımız hizmetler bundan sonra da devam edecek. Yaptığımız hizmetler karşılığında sizlerden gelen teşekkürler de bizlere daha da çalışma azmi veriyor” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu