Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.01.2021 15:38

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, son olarak ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol takımı kadrosunda yer alan Arda Korkmaz’ı transfer etti. Başarılı oyuncu, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve Basketbol Şube Sorumlumuz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Bora Çaylan’ın katıldığı imza töreninde kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına Manisa Büyükşehir Belediye Spor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Sorumlumuz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Bora Çaylan, “En son Gaziantep Basketbol takımı kadrosunda yer alan ve U20 Ümit Milli Takımında forma giyen başarılı oyuncu Arda Korkmaz kardeşimiz Manisa BBSK ailesine dahil oldu. Kendisinin takımımızın başarılarına katkı sağlayacağı konusunda inancım tam.” açıklamalarında bulundu. İmza töreninin ardından duygu ve düşüncelerini aktaran Arda Korkmaz ise “Manisa Büyükşehir Belediyespor forması giyeceğimden dolayı çok heyecanlıyım ve mutluyum. Bu formanın hakkını vermek ve katkı sağlamak için çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Arda Korkmaz kimdir?

3 Eylül 2000’de İzmir Bornova’da dünyaya gelen Arda Korkmaz, İzmir’de Gelişim Koleji altyapısından yetişti. 2018-2019 sezonunda Basketbol Gençler Ligi’nde Gelişim Koleji forması giyen Arda Korkmaz, 27 maçta 15.1 sayı, 10.1 ribaund ve 3.9 asist ortalamaları tutturdu. 2019-2020 sezonunda TB2L ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi formasını terleten genç oyuncu, yarıda kalan sezonda forma giydiği 21 maçta 15.8 sayı, 7.76 ribaund ve 1.95 asist ortalamaları yakalamayı başardı. 2020-2021 sezonuna Gaziantep Basketbol formasıyla başlayan Arda Korkmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Sporumuz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu