16.01.2021 18:26

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Samsunspor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede, dev adamlarımız maçı bırakmadı ve sahadan 76-73 galip ayrıldı.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Samsunspor’u ağırladı. Maçı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Maçın ilk yarısı 35-33 dev adamlarımızın üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda daha kontrollü oynayan ve maçı bırakmayan dev adamlarımız karşılaşmadan 76-73 galip ayrıldı. Ligde ilk yarı tamamlandı.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 15.Hafta Karşılaşması

Salon: Muradiye Spor Salonu

Hakemler: Erhan Gürsel Tur, Tolga Edis, Niyazi Kahraman

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Marcus(13), İnanç(3), Faik(5), Tolga(7), Ramazan(2), Gökhan(11), Calvin(15), Alican(8), Umut(7), Recep(5),