Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.01.2021 14:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Saruhanlı’da itfaiye amirliği ve müfrezelerini ziyaret etti. Geride kalan 2020 yılının değerlendirmesi yapılan ziyarette Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, vatandaşların can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlenen personele, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Saruhanlı’da itfaiye amirliği ve müfrezeleri ziyaret ederek, burada görev yapan personellerle buluştu. 2020 yılının değerlendirmesinin yapıldığı ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için itfaiye ekiplerimiz önemli görev üstleniyor. Bu anlamda, 2020 yılı içerisinde gerçekleşen doğal afetlerde tüm ekiplerimiz başarılı çalışmalarıyla gönüllerde taht kurdu. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu