Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.01.2021 16:13

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Salih Hızlı'nın tekrardan başkanlığa seçildiği genel kurula Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

 

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın 7. Olağan Genel Kurulu Muradiye Spor Kompleksinde yapıldı. Divan Başkanlığını Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın yaptığı genel kurula 65. Hükümet Başbakanı ve TBMM 28. Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, İzmir ve Manisa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları katıldı.    Kongrenin açılış konuşmasını İl Başkanı Salih Hızlı yaptı. Ardından Manisa Milletvekili Murat Baybatur söz aldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in de konuşma yaptığı kongrede son olarak Binali Yıldırım söz aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongreye video konferans yoluyla katıldı. Tek liste halinde gerçekleştirilen Genel Kurulda mevcut Başkan Salih Hızlı tekrardan başkanlığa seçildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu