Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.01.2021 14:10

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde çalışmasını tamamladı. Baştan aşağı yenilenen cadde modern bir görünüme kavuşurken, Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, “Işıl Işıl sanki Paris’te bir cadde de gibiyiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmını yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Yapılaşmaların yeni tamamlandığı, çamur içerisindeki sokakta ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışması yapıldı. Altyapı çalışmasının ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen üstyapı ve aydınlatma çalışmasının Ring Yolu prestijli bir görünüm kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu; Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Göksel Topçu, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel ve mahalle sakinleri ile birlikte Ring Yolu’nda incelemede bulundu.

Peyzaj Uygulaması Başlayacak

İncelemeler sırasında Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel ve mahalle sakinleri ile konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Ring Yolu’nun prestijli ve modern bir görünüme kavuşması için tüm ayrıntıları düşündük. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı Ring Yolu’nda havaların ısınmasıyla birlikte peyzaj uygulamasına başlayacağız” ifadelerinde bulundu. Atatürk Mahallesi sakinlerinden Leyla Varış da, mevcut cadde de peyzaj uygulamasının başlayacak olması nedeniyle memnuniyetini ifade etti.

Cadde Yepyeni Bir Görünüme Kavuştu

Ring Yolu’nun daha önce çok kötü bir görünümde olduğunu dile getiren mahalle sakini Türker Yıldırım, “7 yıldır bu mahallede oturuyorum. Buraya ilk geldiğimizde mahallemizin durumu çok kötüydü. Yazın tozdan, kışın çamur deryasından kurtulamıyorduk. Allah razı olsun başkanımızdan, mahallemizle ilgilendi. Ellerine emeklerine sağlık” ifadelerinde bulundu. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getiren başka bir mahalle sakini Erdal Küçükali ise, “Çok hızlı bir şekilde tamamlandı. Daha öncesinde, burada yeni bir yapılaşma olduğu için belli bir süre beklenmek gerekiyordu. Onun farkındaydık. Yapılaşma tamamlandıktan sonra, hızlı bir şekilde sokak düzenlemeleri yapıldı. Çok memnunuz, rahatladık. Buraya dışarıdan gelen biri olarak Akhisar’ın yeni yüzü olduğuna inanıyorum. Belki tamamlanması gereken bir iki şeyi olabilir ama şu haliyle büyük payı bitti. Emeği geçen yöneticilere ve çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle Muhtarından Hizmet Teşekkürü

Modern üstyapısı ve aydınlatmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Ring Yolu, mahalle muhtarından da tam not aldı. “Işıl ışıl. Sanki Paris’te bir caddede gibiyiz” ifadeleriyle mutluluğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, “Gözlerimizden mutluluğumuzu anlıyorsunuzdur. Böyle bir cadde Akhisar’da yok. Bundan sonrasının geleceğinin de haberini aldık. Akhisar, sanki her şeyiyle değişimi yaşıyor. Çok güzel olacak. Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu yaşayacak. Işıl ışıl sanki Paris’te bir cadde de gibiyiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, mahalle sakinlerimin selamlarını iletiyorum” dedi.

“On numara bir cadde olmuş”

Ring Yolu’nda, yapılan prestij cadde çalışmasından vatandaşların çok memnun olduğunu ifade eden MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, “Vatandaşlar bu konuda çok memnun. Cengiz başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyor. Buranın eski halini vatandaş biliyor. Burası çamur içerisindeydi, insanlar yürüyemiyordu. Işıl ışıl bir görünüme kavuşmuş. Vatandaşlar, bu anlamda bizlerin aracılığıyla Cengiz başkana memnuniyetlerini iletiyor.  Güzel bir cadde olmuş. Yapılan hizmetin kötüsü olmuş. Karalamaya çalışsalar dahi, yapılan hizmetle mağlubiyetini görürler. On numara bir cadde olmuş. Şahsım, yönetimim ve Akhisar halkı adına Cengiz başkan başta olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri de, “Güzel bir hizmet. Cengiz başkanımızın ifade ettiği gibi, hizmetin siyaseti olmaz. Daha önce, burada farklı amaçla eleştirilerde geldi. Susuzluk ve kuraklıkla ilgili meclis üyelerimizle bir çalışmamız var. Kuru peyzaj, susuz bitki. Başkanımızın söylediği gibi, su hayattır.  Burada, ona göre bir düzenlemede yapılabilir. Teşekkür ederiz. Allah razı olsun Cengiz başkanımızdan. Çok güzel, kalıcı hizmetler bunlar” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu