Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.08.2011 13:14

MANİSA Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye-hayırsever işbirliğiyle Dış Mahalle’de kurulan iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Yaklaşık 200 vatandaşın yararlandığı iftar sofrasında, Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, vatandaşların sorunlarına da ortak oldu.

Dış Mahalle’de Manisa Belediyesi-hayırsever işbirliğiyle kurulan iftar sofrasına, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. İftar topunun patlamasıyla birlikte vatandaşlarla iftarını açan Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Manisa Belediyesi olarak Ramazan ayını halkın içinde geçirmeye özen gösterdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Bu vesileyle Dış Mahalle’de hayırsever işbirliğiyle kurduğumuz iftar çadırında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların hem sofralarına konuk olduk, hem de sorunlarını dinledik” dedi. Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, yemek dağıtımı sırasında kargaşa yaşanmaması konusunda görevini titizlikle yürüttü. Manisa Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan vatandaşlar, iftar çadırlarının kurulmasında emeği geçenleri kutladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu