22.02.2014 16:35

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Tarzan’ isimli oyun miniklerle buluştu. Cumartesi günü tek perde olarak gösterilen oyuna yoğun ilgi vardı.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Çevre Dostu Tarzan’la ilgili bir çocuk oyunu sergiledi. İçerisinde çocuklar tarafından bilinen masal kahramanlarının da bulunduğu oyunda Tarzan’ın doğa sevgisi çocuklarla buluştu. Mete Algüler tarafından kaleme alınan, Bartu Kaan Şensoy yönetiminde ve Şehir Tiyatrosu’nun oyuncularından oluşan ekip tarafından sahnelenen oyunda; başta Tarzan olmak üzere, Çizmeli Kedi, Aslan Kral, Kırmızı Başlıklı Kız gibi karakterler doğayla ilgili çok önemli mesajlar verdi. Tek gösterim olarak sahnelenen oyuna miniklerin ilgisi büyüktü.