Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.03.2021 10:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’yı daha da yeşil hale getirmek, vatandaşların nefes almasını sağlamak adına yapmış olduğu yeşillendirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Güzelyurt Mahallesi’nde yapılacak olan peyzaj ve prestij cadde çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha yeşil bir Manisa için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Manisa merkezde yer alan Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde sorumluluk sahasında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yaparak, Manisa’nın yeşil alanını arttırmaya devam ediyor. Yapılan çalışmaların yanında aynı zamanda prestij cadde çalışmalarını da genişleterek Manisa’nın sıklıkla kullanılan bulvarındaki görünümü modernleştirerek Manisa’ya yakışır bir hale getiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ile birlikte Güzelyurt Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan inceleme gezisi sırasında Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Aynur Tava da hazır bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, ilk olarak Güzelyurt Mahallesi 5700 sokak üzerinde bulunan alanda incelemelerde bulundu, yapılacak çalışmalar üzerine daire başkanlarından bilgi aldı. Vatandaşların da taleplerini dinleyen Öztozlu, isteklerin yerine gelmesi için çalışmaların hemen başlayacağını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Prestij Kazanacak

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, daire başkanları ile birlikte incelemesine Yunusemre ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile devam etti. Projenin tamamlanmasıyla birlikte prestij kazanacak olan bulvarda yapılacak çalışmalar üzerine daire başkanları ile birlikte fikir alışverişinde bulunan Ali Öztozlu, proje detaylarını yerinde inceledi. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nın prestij çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağını belirten Öztozlu, çalışmaların tamamlanmasıyla bulvarın Manisa’ya yakışır bir bulvar hale geleceğini kaydetti. Ali Öztozlu, Güzelyurt Mahallesi incelemesi sonrasında Nusret Köklü Caddesi üzerindeki çalışmaları inceledi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu