01.04.2021 17:39

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren rakibine karşı üstün oyun sergileyen dev adamlarımız maçtan 73-63 skorla galip geldi.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da izledi. Maçın ilk yarısında pota altında rakibini iyi sıkıştıran dev adamlarımız soyunma odasına 30-40 önde gitti. Maçın ikinci yarısında rakibinin sayı üretmesine izin vermeyen ve hem pota altında hem üçlük sayılarında isabetli sayılar bulan dev adamlarımız karşılaşmadan 73-63 galip ayrıldı.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 25.Hafta Karşılaşması

Salon: Selçuklu Belediyesi Spor Salonu

Hakemler: İbrahim Altıntaş, Erhan Gürsel, Ahmet Taner İbin

Konyaspor: Erkin(10), Murat(3), Oğulcan(5), Murat(10), Cengiz(5), Kaan(4), Dusan, Arda(9), Ercan(8), Isıah(6), Robert(2),