Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.04.2021 09:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde ‘Otizme Mavi Işık Yak’ kampanyasına destek vermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nı mavi renkle aydınlattı.

2 Nisan Otizme Farkındalık Günü kapsamında Tohum Otizm Vakfı’nın düzenlediği,  ‘Otizme Mavi Işık Yak’ kampanyasına, Manisa Büyükşehir Belediyesi de, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nı mavi renkle aydınlatarak destek oldu. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde otizme dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla şehrin simge projelerinin mavi ışıkla aydınlatıldığı belirtildi. Açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla çalışmanın yapıldığı da belirtilirken, otizmin eksiklik değil, farklılık olduğu vurgulandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu