Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.04.2021 14:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Manisa eski Belediye Başkanlarından Zafer Ünal, dönemin Başkan Yardımcısı Halim Sezici ve Meclis Üyesi Nazmi Şengül'ü konuk etti.

 

1989-1994 yılları arasında Manisa Belediye Başkanlığı yapan Zafer Ünal, dönemin Belediye Başkan yardımcısı Halim Sezici ve Belediye Meclis Üyesi Nazmi Şengül ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ünal, Sezici ve Şengül'ü Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil konuk etti. Ziyarete konuşan Zafer Ünal, Halim Sezici ve Nazmi Şengül, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, 38 akademisyenin çalışmaları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli kitabı hediye etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu