Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.04.2021 16:08

         Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve ortağı Semih Erand tarafından hizmete başlayan Ezgi Çiçekçilik ve Organizasyon, protokolün katılımıyla törenle açıldı. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve ortağı Semih Erand, Ezgi Çiçekçilik ve Organizasyon ile çiçekçilik sektörüne giriş yaptı. Protokol üyelerinin katılımıyla yapılan açılışa MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Akhisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından kesilen kurdele ile Ezgi Çiçekçilik ve Organizasyon, ekonomiye katkı sağlamaya başladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu