Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.04.2021 21:09

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Manisa'da başladı. 15-17 yaş ve yetişkin kategorisinde, 15 ilden 100’e yakın sporcunun yer aldığı müsabakalarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün genç cimnastikçileri, tüm kategorilerde şampiyon olarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

 

Manisa’nın ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Muradiye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları da yer aldı. 15-17 yaş ve yetişkin kategorisinde, 15 ilden 100’e yakın sporcunun yer aldığı müsabakalarda, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları tüm kategorilerde şampiyon olarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Ülkemizde ilk kez Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Antalya Cup ve Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Mayıs ayında düzenlenecek Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nın seçmesi niteliğinde gösterilen şampiyonada, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un cimnastikçileri tulum çıkararak, madalyalara ambargo koydu.

İşte Gurur Tablosu

Gençler kategorisinde yarışan Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcularından Okay Arsan Tek Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Şimal Seyman Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Belinay Yetişen, Okay Arsan, Şimal Seyman Trio kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Belinay Yetişen, Taha Afşar, Alara Çakal, Sudenur Şahin, Göktürk Balcı Grup kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Okay Arsan, Şimal Seyman Çift kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyaları topladılar. Aynı zamanda çift kategorisinde Belinay Yetişen, Göktürk Balcı ikilisi de Türkiye 3.’sü olarak Manisa’ya büyük gurur yaşattılar.

“Hem bizlere hem Manisa’ya gurur yaşattılar”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde spora ve sporcuya verdikleri desteklerle Manisa Büyükşehir Belediyespor’un her branşta başarıya emin adımlarla ve kararlılıkla yürüdüğünü belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, “Şehrimizin ev sahipliği yaptığı Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda da sporcularımız hem bizlere hem de Manisa’ya büyük gurur yaşattı. Sporcularımız tüm kategorilerde şampiyon olarak bir ilke imza attılar. Kulübümüz adına sporcularımızı, kıymetli hocalarımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak hedefimiz gençlerimize sporu sevdirmek. Gelen başarılarla da yeni ve daha üst hedeflere ulaşmak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu