12.04.2021 16:07

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışmaya vesile olan mukaddes bir ay olduğunu belirten Başkan Ergün, “Şüphesiz 11 ayın sultanı Ramazan’a erişmek, yüce Rabbimizin bizlere çok özel bir nimeti ve günahlardan arınarak yeni bir hayata başlangıç yapmamız için önemli bir fırsatıdır” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına ulaşmış olmanın manevi hazzı ve mutluluğu ile tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bizleri, bu mübarek aya ulaştıran yüce Rabbimize binlerce kez şükürler olsun. Tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıllardan farklı bir Ramazan ayını ne yazık ki bu yıl da yaşayacağız. Her ne kadar iftar sofralarında buluşamasak da, yan yana olamasak da gönüllerimizin ve maneviyatımızın bir olduğuna yürekten inanıyorum. Şüphesiz 11 ayın sultanı Ramazan’a erişmek, yüce Rabbimizin bizlere çok özel bir nimeti ve günahlardan arınarak yeni bir hayata başlangıç yapmamız için önemli bir fırsatıdır. Bu ayda tutacağımız oruçlarla hem bedenlerimizin şükrünü yapmış hem de birbirimizin halini daha iyi anlamış olacağız. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan mukaddes bir aydır. Bu duygularla bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni de içinde bulunduran Ramazan Ayı'nın şehrimize, ülkemize ve Türk-İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor; tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum. Hayırlı Ramazanlar.”