Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.04.2021 16:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM Projesi kapsamında yapımına devam edilen ticari alanların ve 5 yıldızlı otelin 25 yılığına kiraya verilmesini içeren sözleşmeyi imzaladı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Otel ve AVM Projesi kapsamında yapımına devam edilen ticari alanların ve 5 yıldızlı otelin belirlenen yatırımları yapması kaydıyla 25 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde yapılmış, ihale sonucunda Doğan Metalurji Makine ve İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ihaleyi almaya hak kazanmıştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamında, firma temsilcisi ile kira sözleşmesi imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’nın da yer aldığı imza töreninde sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Allah utandırmasın. Allah hayırlı bol kazançlar, hayırlı müşteriler nasip etsin. Manisa için çok önemli bir tesis. Sosyal açıdan, yaşamsal açıdan, insanlarımız açısından bir değer kazandıracaktır. Bu noktada işiniz kolay değil. Zaten kolay iş yok. Önemli olan zoru kolaya çevirebilmek. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim. Bu pandemi sürecinin sıkıntılarının da en kısa sürede bitmesini temenni ediyoruz. Yaz günlerinde inşallah vaktimizi orada güzel bir şekilde geçiririz. Artık burada komşuyuz” diye konuştu. Doğan Metalurji Makine ve İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Ali Doğan ise imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Sizin özenerek yaptığınız tesisi, size ve Manisa’ya layık bir şekilde işletmeyi başarmak istiyoruz. İnşallah Allah bize müsaade eder, hayırlısı olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu