Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.08.2011 10:56

ULUPARK işletmecisi Sebahattin Kayhan ve oğlu Tarkan Kayhan, bu yıl da geleneği bozmayarak, geleneksel iftar yemeğinin 25’incisini düzenledi. Geleneksel Ulupark iftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Ulupark’ta düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis üyeleri, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, daire müdürleri, eski belediye başkanları, spor ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 500 kişilik iftar yemeğinde, ev sahibi baba oğul, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Bu yıl geleneksel iftar yemeklerinin 25’incisini düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ulupark işletmecisi Sabahattin Kayhan, bu geleneği önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istediklerini ifade etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, işletme sahiplerine teşekkür ederek, gelenek haline getirilmiş olan iftar yemeklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu