Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.08.2011 15:08

MANİSA Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü, Yeni Mahalle Muhtarlığı arkasındaki alanın çevre düzenlemesini yaparak, modern spor aletlerini mahalleye kazandırdı. Alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’daki tüm mahallerde olduğu gibi, Yeni Mahalle’nin de eksiklerinin birer birer tamamlandığını söyledi.

Yeni Mahalle’deki spor alanını Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra ile birlikte inceledi. Manisa Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi yapılarak, modern spor aletlerinin yerleştirildiği alanda spor yapan vatandaşlar ve oyun oynayan çocuklarla sohbet eden Başkan Ergün, “Manisa’mızın tüm mahallelerinde olduğu gibi, Yeni Mahalle’nin de ihtiyaçları ve eksikliklerini birer birer tamamlıyoruz. Yakın zamanda Yeni Mahalle’yi ziyaretimizde, buradaki mahalle sakinleri ve özellikle mahalleli kadınlarımız, spor aletleri talebinde bulunmuştu. Biz de gerekli çalışmayı yaparak, spor aletlerinin konulabileceği uygun alanı bulduk ve hemen çalışmaya başladık. Mahallemize hayırlı olsun. Bu alanı korumak da yine vatandaşlarımızın görevi. Bu spor aletlerine zarar verilmesinin önüne geçilmesini vatandaşlarımızdan istiyoruz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu