Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.08.2011 11:28

MANİSA Belediyesi tarafından Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinden Ramazan ayı etkinliklerine özel olarak kurulan ‘Anadolu’dan Esintiler’ isimli müzik grubu, üçüncü konserini Laleli’de verdi. Laleli’deki konserde, tulum eşliğinde Karadeniz Bölgesi ezgilerine de yer verildi.

Laleli Mahallesi kapalı pazaryerinde düzenlenen Anadolu’dan Esintiler konserini, yaklaşık 100 civarında Manisalı izledi. Ramazan etkinliklerini merkeze uzak mahallelerde ikamet eden vatandaşların ayağına götürmek amacıyla Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden kurulan grup, Türk Halk Müziği’nin yanı sıra Laleli Mahallesi’nde tulum eşliğinde Karadeniz Bölgesi ezgilerine de yer verdi. Yaklaşık 2 saat süren ve daha çok hareketli ezgilere yer verilen konsere, vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti. Manisa Belediyesi’nin, Ramazan etkinliklerini ayaklarına getirdiği için memnuniyet duyduklarını ifade eden Laleli Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. Üçüncü konserini Laleli Mahallesi’nde veren Anadolu’dan Esintiler grubu, 23 Ağustos Salı günü Fatih Mahallesi ve 27 Ağustos Cumartesi günü de Bayındırlık Mahallesi’nin konuğu olacak.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu