Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.08.2011 16:26

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden oluşturulan Anadolu’dan Esintiler grubu, dördüncü konserini Kuşlubahçe’de verdi. Türk Halk Müziği ağırlıklı eserlere yer verilen konser, vatandaşların beğenisini topladı.

Kuşlubahçe Mahallesi’ndeki Merkez Efendi İlköğretim Okulu bahçesinde verilen Anadolu’dan Esintiler Konseri’ni Manisa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi de izledi. Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden oluşan Anadolu’dan Esintiler Konseri’nde Türk Halk Müziği’nin önemli eserlerine yer verildi. Kuşlubahçe Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği konser, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Mahalle sakinleri, organizasyon nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Lalapaşa Mahallesi ile başlayan ve sırasıyla Nurlupınar, Laleli ve Kuşlubahçe ile devam eden Anadolu’dan Esintiler konseri, 23 Ağustos Salı günü Fatih Mahallesi ve 27 Ağustos Cumartesi günü de Bayındırlık Mahallesi konserleriyle Ramazan ayı etkinliklerini noktalayacak.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu