18.06.2021 13:12

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı, Manisa Valiliği tarafından organize edilen turnuvada Kula Divlit Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. Mücadelede baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Yıldız Voleybol takımımız müsabakadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Manisa Valiliği voleybol turnuvası müsabakaları Atatürk Spor Salonunda devam ediyor. Turnuvanın ilk maçında Somaspor ile karşılaşan ve müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız voleybol takımımız, turnuvanın ikinci maçında Kula Divlik Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı. Caner Doğançay yönetimindeki yıldız takımımız, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmanın ilk setini 25-10, ikinci setini 25-12 ve son setini 25-9 kazanarak, 3-0'lık net bir galibiyet aldı. Turnuvada sahaya çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan yıldız voleybol takımımız, turnuvanın 3'üncü maçında Saruhanlı Belediyesporla karşılaşacak. Müsabaka 18 Haziran Cumartesi günü saat 10'da Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.