Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2021 14:35

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, ‘Seyfo Köfte Kumru’ işletmesinin Sanayi Şubesi’nin konuğu oldu. Dev adamlarımız, yemek sonrası kendilerini ağırlayan işletme sahiplerine teşekkür ederek, tüm takımımızın imzaladığı formayı da günün anısına armağan ettiler.

 

4 Ekim Pazartesi günü saat 16.00’da İstanbul’da Sigortam.Net mücadelesi ile bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’ndeki ilk maçına çıkacak olan basketbol takımımız, sabah antrenmanının ardından Kumrucu Seyfo olarak bilinen ‘Seyfo Köfte Kumru’ işletmesinin 75. Yıl Mahallesi’ndeki ikinci şubesinin konuğu oldu. Kendilerine gösterilen misafirperverlik ve ilgi dolayısıyla teşekkür eden dev adamlarımız, günün anısına imzaladıkları formayı işletmeye hediye ettiler. Manisa’yı Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil eden dev adamlarımıza Sigortam.Net karşılaşması öncesi destek olmak istediklerini ve takımı konuk ettiklerini dile getiren işletme sahipleri, yeşil-beyazlı ekibimize başarı dileklerinde bulundular.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu