Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.10.2021 20:24

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2021-2022 sezonu ilk maçında deplasmanda Sigortam.Net ile karşılaşan Manisa BBSK salondan 79-70’lik skorla mağlup ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nde 2021-2022 sezonundaki ilk maçında İstanbul’da Sigortam.Net ile karşılaştı. İlk periyodu 25-19’luk skorla yeşil-beyazlı ekip önde kapattı. İkinci periyotta skor bulmakta zorlanan Manisa BBSK, soyunma odasına 41-36 geride gitti. Üçüncü periyot başabaş bir oyuna sahne olurken skor tabelası 53-51’i gösteriyordu. 

Son periyotta maç iki takımada gitti, geldi
Karşılaşmanın son periyodunun ilk dakikalarında 8 sayı geriye düşen Manisa’nın yeşil-beyazlı dev adamları, yaptığı baskılı savunma ile 68-67’lik skorla öne geçen taraf oldu. Yapılan basit hatalar sonrasında Sigortam.Net mücadeleden 79-70 galip ayrıldı. 
Takımımızda Diante Watkins 16 sayı ile oynadı. Yeşil-beyazlı ekibimizde Fatih Cantitiz, Berkay Sinirlioğlu ve Andre Williamson çift haneli skor üreten diğer isimler oldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu